06-42394029 info@yogasolutions.nl

Agenda

Regelmatig organiseren wij workshops en lezingen. Kijk hieronder eens of er iets voor je bij zit. Het is uiteraard ook mogelijk om een workshop of lezing op maat te maken of op jouw locatie of praktijk te geven. Ben je daar in geïnteresseerd of wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Komende workshops | Lezingen

November – December

Lifestyle en gezonde voeding

Je gezondheid is je kostbaarste bezit. Wil je; weten hoe je je gezondheid kunt verbeteren? Niet meer ondergedompeld leven in onwetendheid? Mensen ontmoeten die bewust in het leven staan? Zelf de verantwoordelijkheid nemen?

Een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen;

Hoe zit de voedingsindustrie in elkaar?                                               Iedereen zegt wat anders, wie moet ik nu geloven?
Wat kan ik doen om mijn gezondheid via voeding te verbeteren?      Hoe zit het nu met vetten, suikers en eiwitten?
Welke voedingssupplementen zijn kwalitatief verantwoord?              Wat zijn de grootste verstoorders van onze gezondheid?
Hoe zit het met de e-nummers in het voedsel?

Datum volgt zsm
Met Sharon Zaal, Flim Reydon, Manuela van Os

Introductie in Ayurveda

Met deze Ayurveda cursus maak je intensief kennis met dit beproefde gezondheidssysteem uit India. Ayurveda streeft naar een optimale gezondheid en evenwicht tussen lichaam en geest. De belangrijkste middelen die Ayurveda daarvoor gebruikt zijn een juiste leefwijze en gezonde voeding.

Datum volgt zsm
Met Sharon Zaal

Houd jij van bewust en gezond leven?

Meld je aan voor de online community Radiant Souls!

De Radiant Soul Community. Een geweldige groep gelijkgestemde mensen die jou dolgraag willen inspireren en verder helpen. In deze community is er ruimte om je verhaal op het gebied van yoga, meditatie,  bewustwording, natuurlijke geneeskunde of filosofie te delen. Profiteer je van de enorme positieve vibe in de groep, deel je tips en ervaar support en respect van elkaar.