06-42394029 info@yogasolutions.nl

Over de studio

Yoga Solutions is opgericht op 11 oktober 2013.

De studio is ontstaan vanuit een passie voor yoga waarin het hoofdoel is om een plek te creëren waar mensen kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling, groei en ontspanning.

Door Yoga breng je lichaam en geest in verbinding, kom je tot rust waardoor je leven overzicht krijgt. Vanuit overzicht ontstaat ruimte voor bewustwording, wat bijdraagt aan het leiden van een gezond en gelukkig leven.

 

Docenten en cursisten

Professioneel en gedegen

In de studio werken geaccrediteerde vakdocenten in een gevarieerd rooster. Ik ben de docenten en alle mensen die bij ons yoga komen volgen zeer dankbaar. Voor jullie vertrouwen en openheid in het delen van ervaringen en inspiratie, door jullie kunnen wij nog meer tegemoet komen aan ieders wensen.

De lessen die in de studio worden gegeven bieden een goede afwisseling van staan, zittende en liggende oefeningen. Naast yoga asana’s (houdingen), is er ruimte voor Pranayama (ademtechnieken) en meditatie. Je maakt de oefeningen eigen en ontwikkelt inzicht in je eigen lichaam en bewustzijn binnen jouw eigen grenzen.

Ik hoop dat een ieder zich in de studio thuis voelt en de stap durft te zetten om kennis te maken met yoga. Yoga is een weg voor het leven! Door jezelf tijd te gunnen om de aspecten en achtergronden van yoga te leren kennen en de filosofie te doorgronden. Met je eigen persoonlijke kennis en groei maak je een groot verschil in deze wereld.

Zaalhuur

Huren van de studio

Voorwaarden

De studio is te huur voor passende activiteiten zoals; workshops, trainingen, lezingen, foto-shoots. De ruimte is niet geschikt voor feesten, verjaardagen en partijtjes.

 

Materiaalgebruik

Huur is inclusief

• Gebruik ontvangstruimte en keuken.
• Gratis thee / koffie voor uw klanten.
• Yogamatten, meditatiekussentjes, bolster, dekens, stoelen, whiteboard, draadloze box.

Tarief

Grote zaal (120 m2)
€ 50,- per uur of €180,- per dagdeel (4 uur) incl. 21% btw

De studio mag niet met schoeisel betreden worden, er zijn sloffen in diverse maten aanwezig.

Interesse om de studio te huren?

De locatie ligt in Nieuwkoop op 2 minuten loopafstand van een busstation. Tevens direct voor het pand gratis en zeer ruime parkeerplaats. U bent binnen ca. 30 auto minuten in Leiden, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Amsterdam ligt op ca. 45 minuten afstand.